Jump to content
Weasley

Technical issues and errors

Recommended Posts

Isabelle Costantini

How have you inserted these images?

From an imagur url.

 

Did you format your about me or sigs using bbcode or the wysiwyg editor?

I used the editing provided through VH. Idk which one that would be.

 

Also what browser do you use mainly?

I mainly use Firefox and Safari.

 

@Weasley

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Avalon Edens

(Stealing Isabelle's format <33)

 

How have you inserted these images?

From imgur and tinypic urls. 

 

Did you format your about me or sigs using bbcode or the wysiwyg editor?

wysiwyg!

 

Also what browser do you use mainly?

Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Weasley

Very helpful, thank you. Has anyone noticed this happening with an image inserted from their gallery?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gracie-Mae Goodwin

My signature and about me moodboard are from my VH gallery. It's been over a RL year since I edited them and they seem to be there still.

 

However, I have experienced the problem of images vanishing with Viola's (my alter's) old about me image vanishing - it was on imgur (it had been in her about me since before the gallery feature existed) I believe? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cosette Mercier

This has been happening on Cosette many times, i have had to fix her about me page many times in the last two months, same with my Signature. I am hosting from a imgur and i use wysiwyg and I am using chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stella Peabody

This has happened to me probably 5-6 times, too, with both links and images in my signature.  I link my images on tinypic usually, and I usually use Chrome and occasionally Firefox.  

 

(It just happened to me today so I remembered to post here because I was annoyed lol) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Weasley

Okay, thanks everyone. I'm going to submit a support ticket, but not til after I upgrade the software next week. (Because the first thing they'll do is say I should upgrade. ><)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rían O' Donnell

I’M STUCK 

 

I accidentally polyjuiced into the wrong account on my main mobile browser and now I’m stuck. I polyjuiced into a retired/inactive account and now there’s no choice to polyjuice back or even log out and I’d like to be able to get back into my main account on my chrome browser on mobile I hate using safari. I also tried to exit out of all the browser tabs and reopen them hoping that polyjuice would have jumped back to my main account like it used to 

 

please release me from entrapment 😧

Edited by Rían O' Donnell

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rían O' Donnell

Ok smart sweet angel @Julian Pritchard Helped me get out by suggesting I delete cookies and that would push me out and it worked but maybe I’ll leave this here in case it happens to anyone else? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jacquetta Rosewood

Wanted to post and say the disappearing pictures is still happening. The picture in my sig and the two in my about me have vanished into thin air. I know we're magic and all, but I did not do it.

 

Thanks. ❤️

 

Edit to add: The links I had in my sig and about me are also gone now. Just the text remains.

Edited by Jacquetta Rosewood

Share this post


Link to post
Share on other sites
Damaris Denton

Wanted to note that I also had the issue that Jacquetta describes above a couple days ago. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Molly Stone

So have I. After my sig/about me deleted a couple days ago, I tried uploading it to my gallery and inserting it from there. So I'll keep you updated on whether or not that solves the problem when a delete happens again <33

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rían O' Donnell

I’ve had two signatures disappear within days of each other as well over the last week 

i only copy and pasted from Imgur the direct image not the link if that helps at all 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Verity Doran

My sig + about me images (uploaded from imgur) and links vanished a couple of days ago, too.  I've uploaded everything to my gallery now, but I'll check in if they poof again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Isobel Blake

@Weasley just a heads up! I posted my images to the gallery to see if that would help them stick around any longer, but they vanished yet again. So I don't think it's just an imgur/uploading link issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Josie Potter

I've gotten the 504 Gateway Timed Out messages several times tonight

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jasper Wilcox

Whoops, a bit off topic as this has nothing to do with disappearing photos, but my post count has remained at 0 despite having made multiple posts. 

 

... I mean I'd be okay being the only active alumni with 0 posts, but I'd like to have a signature someday.

 

ETA: After posting this question, my post count is now one (1) though it should definitely be higher than that, like at least six (6).

Edited by Jasper Wilcox

Share this post


Link to post
Share on other sites
Undercliffe

@Jasper Wilcox

 

Are you using Polyjuice? If so, you may be encountering this issue, which is beyond our powers to fix.

 

If this issue is occurring naturally without using the Polyjuice feature, please let us know and we can look into it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.